Om saldokontrol Data Udland | Læs mere om saldokontrol

Om Saldokontrol Data Udland

Er du i udlandet og oplever du, at din telefon pludselig er spærret, kan det skyldes, at du har ramt din Saldokontrol Data Udland for brug af data i udlandet udover abonnement.

Saldokontrol Data Udland er den funktion, der spærrer for al dataforbrug i udlandet, når du har ramt beløbsgrænse. Standardbeløbsgrænsen er 450 kr. og tilføjes automatisk ved oprettelse af dit abonnement.

Er du blevet spærret kan du fjerne spærringen ved, at hæve Saldokontrol Data Udland grænsen i Mit 3 Selvbetjening.

Saldokontrol Data Udland i Mit 3 Selvbetjening:

• Log ind på Mit 3 Selvbetjening.
  • Klik på "Abonnementer" og vælg det pågældende telefonnummer.
  • Åbn for valgmuligheder i højre hjørne.
  • Administrer din Saldokontrol Data Udland under indstillinger ved at klikke på "Ændre".